Snelontruiming: Professionele ontruimer in regio: Noord-Holland en Zuid-Holland

Woningontruiming van de woningen en bezemschoon opleveren.

Woningontruiming nodig? Bel Snelontruiming 088-80 40 300 voor het ontruimen van uw woning.

Bezemschoon opleveren huurwoningen of verkoopklaar maken van uw koopwoning of inboedel leegruimen van uw verkochte woning. Woningontruiming met spoed zoals na een overlijden of vervuilde woning ontruimen. Een kamer in een zorgcentrum, kunnen wij vrijwel direct voor U ontruimen.

Woningontruiming van een koopwoningen, of huurwoningen leeg en schoon opleveren.

Verkoop klaar opleveren en bezemschoon opleveren van uw woning. Om de woning goed te presenteren zoveel mogelijk overbodige goederen verwijderen, eventuele reparaties uitvoeren. Snelontruiming ruimt alles op! snel en netjes uw woning leeg en schoon klaar voor opleveren u hoeft zelf nieks te doen. Ook de tuin, schuur en garage worden netjes aangeveegd opgeleverd. Bij Snelontruiming woningontruiming uw wensen staan voor op!

Een vervuild huis ontruimen, het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning. Snelontruiming helpt om het huis weer opgeruimd en schoon te krijgen.

Bij een woningontruiming van een huis met achterstallig onderhoud, "daar waar de huishouding een tijd heeft stilgestaan" komt heel wat kijken naast het verwijderen van de inboedel moet er veelal ook nog een en ander worden schoongemaakt en opnieuw worden ingericht zodat de bewoner snel weer terug kan in zijn oude huis in een frisse en gezonde woonomgeving.

Hoe werkt het bij een woningontruiming?

  • Neemt contact met Snelontruiming via Contactformulier of email of bel: 088 8040300. U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar Mike Kleinjans Mob: 06-430 578 72
  • We komen bij u langs en bekijken samen met u wat er precies moet gebeuren, daarbij bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en onze werkwijze. In veel gevallen geven we al tijdens de bezichtiging een globale kostenindicatie en heeft u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van de ontruiming.
  • Na goedkeuring van de offerte, plannen we de datum van de woningontruiming in.
  • Wij voeren uw opdracht volledig uit. Uw woning wordt zo spoedig mogelijk bezemschoon opgeleverd en altijd binnen de gestelde termijn.
  • Uw woning klaar voor opleveren!

Snelle realisatie mogelijk. WhatsApp uw foto'svan de ontruiming naar +31(0) 6 43 057 872 en ontvang binnen 24uur een offerte. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088-8040300 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

Milieuvriendelijk

Duurzaamheid

Hergebruiken

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

BEL NU : 088 804 03 00